headerbw
ZZP Salarisadministratie

ZZP Salarisadministratie

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw salarisadministratie als ZZP’er? Maak kennis met BLP, hét administratiekantoor voor de vakman. Wij nemen met plezier al uw administratieve taken over, zodat u zich weer kunt richten op de leuke kant van het ondernemen. Met onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat uw ZZP salarisadministratie te allen tijde kloppend en inzichtelijk is. Zo kunt u zich weer met een gerust hart storten op de kerntaken binnen uw bedrijf.

Meer dan alleen Salarisadministratie

Onze werkwijze kan worden omschreven als: zorgzaam, bereikbaar en duidelijk. Door de 15 jaar ervaring die wij hebben, weten we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u niet alleen helpen met Salarisadministratie, maar ook met andere zaken zoals:

  • Boekhouding
  • Opstellen van heldere, leesbare jaarrekeningen
  • Ieder boekjaar automatische aangifte inkomstenbelasting

Uitstekende service bij BLP

BLP staat bekend om haar uitstekende service en maakt ondernemen leuker en gemakkelijker voor u. Ook als u op zaterdag of in de avonduren onze hulp nodig heeft kunt u gewoon bij ons terecht. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van salarisadministratie. Naast het opstellen van arbeidscontracten, zorgen we er maandelijks voor dat uw werknemer een loonstrook krijgt. Uiteraard is dit compleet met de berekening van de maandelijkse loonheffing voor de werkgever.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

BLP is uw partner in ZZP salarisadministratie. Wij nemen deze taken graag van u over, zodat u zich weer kunt focussen op uw kerntaken. Bent u ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact aanvragen     Offerte aanvragen